Créixer en família 

 

 Programa de formació per a pares i mares impulsat des de la Secretaria d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

 

  • Intercanviar experiències entre pares i mares amb fills i filles d’edats similars.
  • Reflexionar sobre l’educació dels fills i filles.
  • Potenciar el reconeixement i la confiança en les capacitats dels progenitors.

Pares i mares d’infants i adolescents d’edats compreses entre els 0 i els 18 anys, que volen compartir experiències i reflexionar sobre l’educació dels seus fills i filles.

QUÈ ÉS CRÉIXER EN FAMÍLIA?

Créixer en família és un programa, impulsat des del Direcció General de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva , amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.
Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d’intercanvi d’experiències entre pares i mares amb fills i filles d’edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho.
Els tallers, dividits per franja d’edat dels infants i adolescents (0-3 anys, 3-6 anys, 6-12 anys, 12-16 anys i 16-18 anys), i consten de 6 sessions de dues hores al voltant de temàtiques i conceptes com ara: afecte, autonomia, autoritat, estratègies educatives, resolució de conflictes, responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu de l’escola i la família extensa, etc.
“Créixer en família” no té cap cost econòmic per les entitats que el sol·liciten ni tampoc per les famílies que hi participen.

 

Si vols participar ompli aquest formulari de sol·licitud

GRUP D’ESPLAI BLANQUERNA
Plaça Mossèn Sol, núm. 3
43500 Tortosa (Tarragona)
977 279 293

Un programa de:

X