Qui som?

El grup d’Esplai Blanquerna és una entitat sense ànim de lucre que va néixer a Tortosa als anys 80 de la mà d’uns joves seminaristes que volien oferir un estiu diferent a un grup de xiquets i joves de la ciutat.

Aquella experiència lluny d’esdevenir una activitat puntual va ser l’inici d’una sèrie d’activitats relacionades directament amb el món del lleure educatiu i dirigides prioritàriament a aquell sector que menys oportunitats tenia de poder gaudir d’activitats d’aquest tipus. Colònies, campaments, sortides i excursions a la natura, casals d’estiu, festes de la ciutat i d’associacions de veïns, camps de treball… van ser activitats que s’anaven realitzant any darrera any.

L’experiència en el món del lleure va veure’s complementada amb el temps amb la realització d’activitats relacionades també amb el món laboral, formatiu, social, judicial…

La col·laboració amb institucions i serveis locals i autonòmics en els quals desenvolupaven la seva tasca professional membres actius de l’entitat va portar a la col·laboració en projectes com Camps d’Aprenentatge Laboral, el centre Obert, les Aules d’Aprenentatge Social, centres residencials,…

Tota aquesta experiència ens ha portat al que som avui. Una entitat arrelada al territori que es dedica a l’impuls, la dinamització, la gestió i el seguiment de projectes dirigits a la millora de la igualtat d’oportunitats de les persones del territori.

Coneix-nos una mica més:

  • Missió i visió
  • Objectius i finalitats
  • Organització i funcionament
  • Política de transparència
  • Gestió de qualitat
X